chincona فرهنگ اندازی استان کرمان کرمانشاه

chincona: فرهنگ اندازی استان کرمان کرمانشاه شیر های آب مدارس آب و فاضلاب کاهنده

گت بلاگز وب‌گردی سپر غذایی مغز در برابر امراض

زیتون منبعی عالی جهت چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E هست. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند.

سپر غذایی مغز در برابر امراض

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، مزه ای خاص تنها چیزی نیست که هنگام خوردن زیتون از آن لذت می بریم. زیتون و روغن زیتون دیر زمانی است که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی دوستدار قلب یا چربی سوزی مورد استفاده قرار می گیرند، ولی مطالعه ای تازه نشان داده است که این مواد غذایی ممکن است به محافظت از مغز در برابر امراض نیز کمک کنند.

به گزارش “کر2″، زیتون منبعی عالی جهت چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E هست. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند و از مواد ژنتیکی و اجزا سلولی تولیدکننده انرژی (میتوکندری) که به تامین سوخت مغز کمک می کنند نیز محافظت می کند.

ویتامین E محافظت آنتی اکسیدانی جهت اجزا چربی مغز ارائه می کند و می تواند خطر آسیب و التهاب را کم کردن دهد. این ویتامین آنتی اکسیدان محلول در چربی مهم بدن نیز است که به معنای توانایی آن در خنثی سازی آسیب رادیکال های آزاد در تمام مناطق سرشار از چربی بدن، از جمله مغز و پوشش محافظ اعصاب هست. بیش از 60 درصد از مغز انسان از چربی شکل گرفته و از این رو، ویتامین E نقشی مهم در سلامت آن ایفا می کند. همانند دیگر انواع چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E نیز به محافظت از مراکز تولید انرژی در سلول ها کمک می کند تا از این مساله که سلول های شما توانایی تولید انرژی کافی جهت فرآیندهای بدن و عملکردهای مغز را دارند، اطمینان حاصل شود.

سپر غذایی مغز در برابر امراض

همچنین، زیتون و روغن زیتون از اکسیداسیون کلسترول پیشگیری می کنند. کلسترول اکسید شده است با سکته مغزی پیوند خورده هست. این فعالیت های ضد التهابی چربی های تک غیر اشباع، ویتامین E و مواد شیمیایی گیاهی مفیدی به نام پلی فنول ها به کم کردن احتمال شکل گیری التهاب در مغز کمک می کنند. روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب امگا-9 نیز است که جهت مغز مهم هستند.

مطالعه ای که به تازگی در نشریه Journal of Molecular Biology منتشر شد، نشان داد که اسید اولئیک موجود در زیتون و روغن زیتون نیز ممکن است به پیشگیری یا توقف سرطان مغز کمک کند. این یک مطالعه اولیه بوده و از این رو، پژوهش های بیشتری باید پیش از ارائه نظر قطعی راجع به توانایی زیتون و روغن زیتون در کمک به مبارزه با سرطان مغز انجام شوند.

اطمینان حاصل کنید که از زیتون ارگانیک یا روغن زیتون ارگانیک فوق بکر استفاده می کنید لیکن حاوی بیشترین میزان مواد مغذی هستند و به آفت کش هایی که به طور بالقوه می توانند آسیب مغزی را موجب شوند، آلوده نیستند.

هنگامی که با هر نوع روغنی از جمله روغن زیتون آشپزی می کنید، این که روغن هرگز دود نکند اهمیت دارد. اگر این اتفاق رخ داد، به نقطه دود روغن رسیده اید که جهت هر نوع روغنی متفاوت هست. نقطه دود درجه ای است که روغن در آن دارای یک اثر مخرب جهت بدن هست. نقطه دود روغن زیتون حدود 324 درجه فارنهایت (162 درجه سلسیوس) هست. زیاد انواع روغن های گیاهی موجود در بازار در طول پردازش و حتی پیش از این که وارد آشپزخانه شما شوند بیش از 500 درجه فارنهایت (260 درجه سلسیوس) حرارت می بینند و از این رو باید به طور کامل از آنها پرهیز کرد. روغن زیتون فوق بکر یک استثنا نادر محسوب می شود که با حرارت کم پردازش می شود و از این رو، جهت پخت و پز در دماهای پایین قابل استفاده است.

زیتون منبعی عالی جهت چربی های تک غیر اشباع و ویتامین E هست. چربی های تک غیر اشباع در حفظ و نگهداری غشاهای خارجی سلول های مغزی نقش مهمی ایفا می کنند.

هنگامی که در وقت آشپزی با دود کردن روغن مواجه شدید، دور ریختن آن مهم هست. در غیر این صورت، فایده های روغن به واسطه گرما از بین رفته و حتی می تواند به واسطه رادیکال های آزاد و فرآیندهای التهابی به سلول های مغز آسیب وارد کند. همچنین، زیتون هایی را گزینش کنید که فاقد سولفیت ها هستند لیکن در بسیاری از برندهای تجاری این ماده و دیگر مواد نگهدارنده شیمیایی وجود دارند.

منبع:سلامت نیوز

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: انرژی | مطالعه | استفاده | ویتامین | روغن زیتون | رژیم غذایی | مواد غذایی | روغن زیتون

نویسنده : topsblog